Din guide til Gran Canaria

Alt om GRAN CANARIA! Tips om restauranter, hotell, severdigheter, uteliv, shopping, utflukter og mye mer!

Puerto de Mogan - Gran Canaria

Puerto de MoganPuerto de Mogan er et rolig lite sted sør på Gran Canaria med toetasjes bygninger og kafèer og restauranter langs havna. Det kan være litt dyrt her, men dersom du beveger deg et lite stykke fra havnen vil du finne små og veldig gode lokale restauranter. Atmosfæren her er mye vennligere, og prisene hyggeligere. I den gamle fiskerlandsbyen Puerto de Mogan er fisk absolutt å anbefale på restaurantbesøk, ettersom dette er byens og kokkenes spesialitet. Få også med deg fredagsmarkedet i byen.

Playa de Mogan

Tidligere hadde byen mørk sand, men i dag er stranden blitt renovert, og har lys sand. Playa de Mogan er blitt en av de fineste strendområdene på Gran Canaria.

Kanariøyenes Venezia

Puerto de Mogan kalles gjerne Kanariøyenes Venezia på grunn av kanalene her. Den litt eksklusive atmosfæren i havneområdet her gjør at byen også kan minne om rikmannsbyene Puerto Banus (Costa del Sol) og St Tropez (Rivieraen).

På 1970-tallet ble byen restaurert fra å være en litt forfallen, kanarisk småby, til å bli en av de fineste byene på øya. Arkitekturen er spanskinspirert, og gatene er fylt av blomster, pene hus og flere restauranter. Det er blitt bestemt at ingen hus i Puerto de Mogan skal være høyere enn 2 etasjer, for å bevare landsbyfølelsen.

Hvordan dra hit

For å komme hit følger du motorveien mot vest fra Playa del Ingles eller Puerto Rico. Det er også organiserte båtturer som tar deg hit fra andre byer i sør. Byen ligger sørvest på Gran Canaria - du må altså ned til sørspissen og litt opp igjen i vest.

Finn et perfekt hotell på Gran Canaria

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser. Søk og bestill her:

Sponsede lenker

Ving annonse Gran Canaria

Flere reiseguider

Se også:


Privacy Policy