Din guide til Gran Canaria

Alt om GRAN CANARIA! Tips om restauranter, hotell, severdigheter, uteliv, shopping, utflukter og mye mer!

Golf - Gran Canaria

Golf - Gran CanariaIdeelle klimatiske forhold gjør Gran Canaria til et perfekt sted for golf, med muligheter til å spille 365 dager i året. De fleste golfbanene på øya er ganske nye, noe som gjør at du finner moderne baner for den mest krevende golfspiller.

Det er for tiden seks golfbaner på Gran Canaria, tre av disse ligger i nord og tre i sør. Fire nye baner er under bygging, og alle er blitt utformet av noen av verdens fremste golfbane-designere

Fra oktober til ut april er det høysesong og det er ikke akurat billig. Jeg anbefaler Bandama Golf på nordsiden, dette er spanias første golfbane. På sørsiden kan jeg anbefale Salobre golf.
-Øystein Eide, forfatter, til Dagbladet

Real Club de Golf de Las Palmas:

Denne golfklubben ble grunnlagt av britiske innflyttere i 1891, og Real Club de Golf de Las Palmas er faktisk den eldste golfbanen i hele Spania. Den ligger like sør for Pico de Bandama, og har fantastisk utsikt over Caldera de Bandama, et spektakulært vulkansk krater.

Banen ble utformet av Mackenzie Ross, og er en par 71, 18-hulls golfbane. Klubben har trenere, pro-shop, restaurant og en utsøkt vinkjeller, samt to tennisbaner, hesteridning og svømmebasseng.

Adresse: Carretera de Bandama s/n – Las Palmas

El Cortijo de Campo:

På denne banen har flere internasjonale golfmesterskap blitt arrangert, og banen har også vært lokasjon for Peugeot Oki Tour og de spanske golfmesterskapene for kvinner og seniorer. Den 18-hulls banen tilbyr stor variasjon og mange vanskelighetsgrader. Den har seks innsjøer og mer enn seks hundre palmetrær, mange er flere hundre år gamle. Andre tjenester og fasiliteter er en golfskole, golfkurs, samt muligheter for å leie golfkøller og annet utstyr.

Adresse: Autopista del Sur G.C. 1 / Km 6,4 - Telde


Andre golfbaner:

El Cortijo Golf Center
Adresse: Autopista del Sur G.C. 1 / Km 6,4 - Telde

Campo de Golf de Maspalomas
Adresse:  Avda. T.O. Neckermann - Maspalomas

Salobre Golf & Resort
Adresse:  Autopista Gran Canaria 1 / Km 53 - Urbanización El Salobre - Maspalomas

Anfi Tauro Golf
Adresse: Barranco del Lechugal – Mogán

Finn et perfekt hotell på Gran Canaria

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser. Søk og bestill her:

Sponsede lenker

Ving annonse Gran Canaria

Flere reiseguider

Se også:


Privacy Policy