Din guide til Gran Canaria

Alt om GRAN CANARIA! Tips om restauranter, hotell, severdigheter, uteliv, shopping, utflukter og mye mer!

Kriminalitet - Gran Canaria

KriminalitetKanarierne er ikke farlige, og det verste som kan skje deg er at du blir solbrent eller får skallebank etter en lang kveld på byen. Vold mot turister er veldig sjeldent.

Det vanligste lovbruddet på Kanariøyene er tyveri av leiebiler. Pass derfor på å låse godt, og legg aldri igjen verdisaker i bilen, ikke engang i låste hanskerom.

Tyveri fra hotellrom forekommer også, så pass på å bruke hotellsafen, som de fleste hoteller tilbyr for et mindre beløp.

De høylydte og stupfulle turistene som raver rundt i gatene kan bli temmelig uforutsigbare, så prøv å skygg unna de verste gjengene. Dersom du drar til Gran Canaria for å feste, husk at ølen her ofte er mye sterkere enn det du er vant med hjemmefra.

Lommetyver og veskenappere er et problem enkelte steder, så vær oppmerksom dersom noen kommer veldig nær deg. Vesker og kamerautstyr bør henges på tvers over skuldren, og du bør alltid ha disse hengende foran deg og ikke på ryggen.

Dersom du blir utsatt for tyveri eller ran må du melde fra til politiet, og levere en anmeldelse pga forsikringen. Dersom passet ditt forsvinner må du kontakte det norske konsulatet for å få et midlertidig pass.

Timeshare-svindel har blitt et problem på Kanariøyene. Les mer om dette på en egen side om timeshare.

Finn et perfekt hotell på Gran Canaria

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser. Søk og bestill her:

Sponsede lenker

Ving annonse Gran Canaria

Flere reiseguider

Se også:


Privacy Policy